Tillbaka

Om oss

Affärslösningar

Mediamobile är företaget som utvecklar V-Traffic’s olika mobila tjänster. Vi är av franskt ursprung, men är även marknadsledare på trafikinformation på den skandinaviska marknaden. Vi erbjuder professionnella tjänster med nationell och internationell täckning, baserad på diversifierade källor av högsta kvalitet.

V-Traffic: alltid till din tjänst

I din bils navigationssystem

Du kan koppla bakom ratten, trygg i vetskapen om att V-Traffic föreslår den snabbaste vägen till dig baserat på realtids trafik och statistiska data. V-Traffic används av följande biltillverkare: Aston Martin, Audi, BMW, Chrysler, Citroën, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Porsche, Renault, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo.

I din GPS-enhet

Din GPS kan koppla upp sig till två olika typer av trafikinformation - sändning via RDS-TMC (inget abonnemang krävs) eller information som överförs via en mobil data-anslutning (t.ex. en intern SIM-kort). Din GPS guidar dig på din resa genom att använda trafikinformation i realtid för att undvika faror och incidenter på vägen. Du hittar V-Traffic’s information i GPS-system som tillverkas av Garmin, Navigon och Mio mm.

Hemma eller på jobbet

Konsultera trafikinformation på vår hemsida, på morgonen innan du åker till jobbet, och på kvällskvisten innan du återvänder hem. Kontrollera status för trafik, väder och viltvarningar i din ort på ett ögonblick, och bestäm bästa vägen att ta baserad på realtidsdata.

I din smartphone eller surfplatta

När du är ute på vift och behöver en snabb uppdatering på trafiksituationen är inget enklare än att ta en titt på V-Traffic-appen som är tillgänglig för iPhone och iPad.

På TV-skärm

Se V-Traffic's information på bildskärm i ditt företags reception eller på offentliga platser, så att du kan planera din dagliga resor bättre.

För mer information om Mediamobile och våra V-Traffic lösningar för bilindustrin eller företagsbehov, besök vår webbplats på www.mediamobile.com.